راهنمای جامع خرید پاور بانک

با گسترش گوشی های هوشمند و تبلت ها، پاوربانک ها (شارژرهای قابل حمل) طرفداران بسیاری پیدا کرده اند. پاوربانک دستگاه مناسبی برای شارژ کردن گوشی های هوشمند و تبلت ها در زمان هایی که دسترسی به پریز برق و شارژر ندارید و یا به مسافرت رفته اید، هستند. طی سالهای گذشته با استفاده از گوشی ها و تبلت ها می توانید از چک کردن ایمیل، تماشای فیلم تا بازی کردن و فعالیت در شبکه های مجازی و ... را با استفاده از گوشی های هوشمند و تبلت خود در هر زمان و هر مکانی که هستید، بدون مشکلی انجام دهید.
البته با وجود پیشرفت فناوری متاسفانه باتری هایی که انرژی آن را تغذیه می کنند در دهه گذشته پیشرفت زیادی نکرده اند و معمولا در طی یک روز نیاز به شارژ باتری دستگاه خود را دارید، به خصوص در زمان هایی که در مسافرت هستید یا دسترسی به پریز برق نداشته باشید، این مسئله ممکن است برای شما مشکل ایجاد کند.
  

ظرفیت پاور بانک
هنگام انتخاب یک پاور بانک، باید توجه ویژه ای روی ظرفیت پاوربانک داشته باشید که با میلی آمپرساعت (mAh) اندازه گیری می شود. انواع پاوربانک ها برای شارژ کردن گوشی همراه، تبلت و لپ تاپ ها وجود دارند که با توجه به نوع دستگاه باید نسبت به انتخاب ظرفیت مناسب اقدام کنید. همچنین یکی از مواردی که روی انتخاب پاوربانک با ظرفیت مناسب تاثیرگذار است، نیاز شماست. ظرفیت پاوربانک به شما نشان می دهد که با یک بار شارژ کامل پاوربانک، چند بار می توانید دستگاه خود را شارژ کنید.
به طور معمول اگر قصد دارید فقط از پاوربانک خود برای شارژ گوشی هوشمند خود استفاده کنید، 5000 میلی آمپر ساعت یا کمتر کافی است. اما اگر قصد شارژ کردن دستگاه های بزرگتر مانند تبلت را دارید یا می خواهید بدون شارژ پاور بانک چندین بار تلفن خود را شارژ کنید، به پاوربانکی با ظرفیت بیش از 10،000 میلی آمپر ساعت نیاز خواهید داشت. یک پاوربانک با 10000 میلی آمپر ساعت یا بیشتر می تواند بدون شارژ مجدد تلفن را تا 4 بار شارژ کند و همچنین می تواند بدون شارژ مجدد یک تبلت را تا 2.5 برابر شارژ کند.
 
پورت ها
اگر نیاز است که به طور همزمان چند دستگاه را به وسیله پاوربانک شارژ کنید، بهتر است هنگام خرید پاوربانک مطمئن شوید که پورت USB کافی برای انجام این کار را داشته باشد. همچنین باید بررسی کنید که هر یک از این درگاه ها برای دستگاهی که به آن وصل می شود مناسب باشد. اکثر پاوربانک ها از طریق USB شارژ می شوند، بنابراین می توانید آنها را به راحتی در هر مکانی شارژ کنید. اطمینان حاصل کنید که هر آداپتور USB که قصد شارژ آن را دارید حداقل 2.1 آمپر داشته باشد تا شارژ کردن پاوربانک زمان زیادی از شما نگیرد.
پاوربانک های دارای خروجی و ورودی شارژ بالا را پیدا کنید. اکثر پاوربانکها با خروجی 1 آمپر یا 2.1 آمپر یا هر دو عرضه می شوند. خروجی 1 Aمعمولا برای تلفن کافی است، در حالی که خروجی 2.1 برای تبلت مناسب تر است. پاوربانک های لپ تاپ معمولا دارای خروجی 3 Aهستند.
 
 هرچه آمپرهای خروجی بیشتر باشد، سرعت شارژ دستگاه شما بیشتر می شود. هرچه آمپر ورودی بیشتر باشد، پاوربانک شما سریعتر شارژ می شود.
 
اندازه و وزن
اندازه و وزن نیز با ظرفیت افزایش می یابد. قابلیت حمل و نقل یک پاور بانک با ظرفیت شارژ آن ارتباط معکوس دارد. هرچه میلی آمپر ساعت بیشتر باشد، پاوربانک از نظر فیزیکی بزرگتر خواهد بود و بنابراین از قابلیت حمل کمتر برخوردار است. هنگام خرید پاوربانک همراه با بررسی ظرفیت پاوربانک، ابعاد آن نیز باید سنجیده شود تا در صورتی که نیاز به مسافرت های متعدد دارید، حمل و نقل پاوربانک برای شما مشکل ساز نشود.

 
انواع پاور بانک
پاوربانک ها در طرح ها و اندازه های متعددی به بازار عرضه شده اند اما تمام آن یک کار را انجام می دهند، به شما دسترسی شارژ کردن گوشی یا تبلت را با استفاده از یک کابل USB می دهند.
 
پاوربانک مخصوص گوشی هوشمند و تبلت
این مدل از پاوربانک ها در ظرفیت و جریان مناسب برای گوشی های هوشمند و تبلت ها تولید شده اند.
 
پاوربانک مخصوص لپ تاپ
این مدل از پاوربانک ها در ظرفیت های بالا و جریان مناسب با باتری های لپ تاپ طراحی شده است که این پاوربانک ها معمولا با ظرفیت 20.000 میلی آمپر بر ساعت تولید می شوند که برای یک یا دو بار شارژ کامل لپ تاپ کافی است، اگر شما نیاز به تعداد شارژ بیشتری دارید، باید در جستجوی یک پاوربانک با ظرفیت بالاتر باشید.
 
پاوربانک خورشیدی (سولار)
 

این مدل پاوربانک ها توسط انرژی خورشیدی شارژ می شوند و برای کاربرانی که زمان زیادی را در مسافرت هایی با عدم دسترسی به برق می گذرانند، مناسب هستند.

پاوربانک هوشمند
این مدل پاوربانک ها به طور هوشمند ولتاژ دستگاهها را می سنجند و میزان ولتاژ ورودی متناسب برای دستگاه شما باشد. با پشتیبانی از این تکنولوژی از آسیب رساندن به دستگاه شما جلوگیری می شود. همچنین پاوربانک های هوشمند بعد از شارژ کامل دستگاه شما، جریان را قطع می کند تا با شارژ بیش از حد هم عمر باتری پاوربانک و هم باتری دستگاه کوتاه نشود.
 
کدام برند برای پاوربانک بهتر است؟
Anker, Hatron, ADATA, AXTROM, Genius, RAPOO, Microsoft, TP-Link, Xiaomi, Energizer, Huawei, Orico, Tesco, Belkin, Kingstone, silicon power, Samsung, …
 
برای انتخاب و خرید بهترین پاوربانک موجود در بازار، با قیمت های مناسب، پیشنهاد می کنیم به صفحه پاوربانک در فروشگاه تک رایان مراجعه نمایید.
در صورت نیاز به راهنمایی بیشتر با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.










 
منبع خبر : دپارتمان فنی تک رایان
  • 23 اسفند 1399
  • َAghasi - Admin
  • 760

نظر شما درباره این کالا

دیگران را با نوشتن نقد، بررسی و نظرات خود راهنمایی کنید.
لطفا پیش از ارسال نظر یا نقد و بررسی، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
  • فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.
  • نظرات و نقد و بررسی خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب ، مزایا و معایب را بازگو کنید.
  • به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.
  • از ارسال لینک‌های سایت‌های دیگر و ارایه‌ی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنید.

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2025