ظرفیت حافظه برای یک موبایل مهم است. گوشیها روی کاغذ تا ۲ ترابایت میتوانند حافظه داشته باشند، کاری که در عمل ممکن نیست. سامسونگ قرار است حداکثر ظرفیت ممکن را برای کاربرهای خود فراهم کند.
در حالی که بعضی از شرکتهای تولیدکننده موبایل قصد دارند تا از طراحی پورتهای هدفون و کارت حافظه خلاص شوند، سامسونگ در طراحی محصولات خود به ویژه جدیدترین و پرفروشترین این محصولات، باز هم از این دو پورت استفاده کرده است.
سامسونگ برای رضایت کاربرهایی که عملکرد یک گوشی بیشتر از ظاهر آن، برایشان اهمیت دارد، حتی در طراحی جدیدترین محصولش یعنی گلکسی نوت 9 هم تغییری در این سیاست کاری خود ایجاد نکرده است و از هر دوی این پورتها استفاده کرده است.
در حالی که گوشی Galaxy Note 9 به عنوان جدیدترین محصول سامسونگ از حافظهی داخلی دو برابری نسبت به محصولات قبل از خود برخوردار است، هنوز هم به کاربران اجازهی استفاده از کارت حافظه را میدهد. بیشتر گوشیهای جدید موبایل که از کارتحافظه پشتیبانی میکنند به کاربران خود امکان استفاده حداکثر تا ۲ ترابایت را میدهند، اما این محدودیت فقط اسمی است.
مادامی که کارت حافظهای با این ظرفیت به در بازار تولید و فروخته نشود، عملا امکان استفاده بیش از ۲ ترابایت برای هیچ کاربری وجود ندارد. Samsung هم قرار است به جمع شرکتهای تولیدکنندهی کارت حافظه microSD با ظریفت ۵۱۲ گیگابایت بپیوندد.
در رویداد رونمایی از گوشی گلگسی نوت ۹ سامسونگ که به تازگی برگزار شده است، درو بلک یارد به عنوان یکی از مدیران ارشد بازاریابی محصول شرکت، به این موضوع اشاره کرد که سامسونگ به زودی از کارتحافظههای ۵۱۲ گیگابایتی خود رونمایی میکند. اگر این حجم از ظرفیت را با ظرفیت حافظهی داخلی جدیدترین محصول سامسونگ یعنی گلکسی نوت ۹ جمع ببندیم، در مجموع هر کاربر به حافظهی یک ترابایتی روی گوشی خود دسترسی خواهد داشت.
در حال حاضر کارت حافظههای ۲۵۶ گیگابایتی، حداکثر ظرفیت قابل دسترس در بازار هستند. هر چند فناوری ساخت کارت حافظه ۵۱۲ گیگابایتی هم وجود دارد ولی قیمت تمام شدهی آنها در حدی نیست که بتوان در مقیاس تجاری تولیدشان کرد؛ به همین علت، تنها شرکتهای کمی مثل SanDisk ،PNY و Integral کارت حافظه ۵۱۲ گیگابایتی خود را به بازار عرضه کردهاند. قیمت هر کارتحافظه ۵۱۲ گیگابایتی این شرکتها بیش از ۳۰۰ دلار است که انتظار میرود قیمت تمام شدهی کارت حافظههای ۵۱۲ گیگابایتی سامسونگ هم در همین حدود باشد.
منبع: zoomit.ir