چگونه یک اسپیکر مناسب انتخاب کنیم؟

یک سیستم صوتی با کیفیت و مناسب به شما کمک می­کند تا با کیفیت بالاتری به تماشای فیلم بپردازید، بازی کنید و یا یک مهمانی عالی برگزار کنید. همچنین استفاده از یک اسپیکر خوب می­تواند روی کیفیت تلویزیون خانه هم تاثیر گذار باشد. در سال های اخیر اسپیکرهای متنوعی روانه بازار شده ­اند که انتخاب بین آنها ممکن است برای برخی از کاربران سردرگم کننده باشد. برای انتخاب یک اسپیکر متناسب با نیازتان و لذت بردن از صدای باکیفیت باید نکاتی را در نظر داشته باشید که در این مقاله سعی کرده ­ایم تا به نکات کلیدی برای خرید یک اسپیکر درست و مناسب بپردازیم.

5 نکته اصلی که باید هنگام انتخاب یک اسپیکر در نظر بگیرید:

هزینه

کیفیت صدا

نوع اسپیکر

فضای مورد نظر

کانال های خروجی

طراحی


هزینه
قبل از انتخاب اسپیکر، بودجه ­ای که برای آن در نظر دارید را مشخص کنید و بسنجید که آیا اسپیکری که انتخاب کردید نیازی به وسایل جانبی برای نصب دارد یا خیر. همچنین با توجه به نیازتان می­توانید هزینه کنید. به عنوان مثال اگر نیاز شما با یک اسپیکر رفع می­شود، لزومی به پرداخت هزینه­ ی بالا برای خرید یک اسپیکر گران قیمت تر نیست.

کیفیت صدا
بدون شک یکی از مهمترین نکاتی که باید هنگام خرید یک اسپیکر در نظر داشته باشید، کیفیت صدای آن است. دو عامل موثر در کیفیت صدا قدرت و بازه فرکانس اسپیکر است. قدرت صدا با واحد وات اندازه گیری می­ شود. هر چه قدرت (وات) بیشتر باشد، شما صدای بلندتر و تمیزتری را می­شنوید. با این حال، تفاوت­ های کوچک در قدرت، تغییر قابل شنیدن زیادی ایجاد نمی­کند. به عنوان مثال اسپیکرهای کوچک و قابل حمل معمولا بین 15 تا 20 وات قدرت خروجی دارند.

عامل دیگر بازه فرکانس اسپیکر است. در نظر داشته باشید که گوش انسان توانایی شنیدن صوت در بازه فرکانس 20 هرتز تا 20 کیلوهرتز را دارد، بنابراین بازه بیشتر از این عدد می­تواند فرکانس وسیع­تری را تولید کند و در نتیجه از کیفیت صدای بهتری بهره ­مند خواهید شد.
 

                        


انواع اسپیکرها

ایستاده: همانطور که از نام این نوع اسپیکر مشخص هست، اسپیکرهای ایستاده بروی زمین قرار میگیرند و در ابعاد بزرگی تولید می­شوند. از آنجایی که این اسپیکر حجم صدای بالایی تولید می­کنند، برای فضاهای بزرگ مناسب هستند. البته به خاطر داشته باشید حجم صدای بالا به معنای کیفیت صدای بالا نیست.

ساندبار: بیشتر افراد با اسپیکرهای ساندبار آشنایی دارند. ساندبارها برای فضای اتاق ­های نشیمن مناسب هستند. نصب آنها آسان است و در مدل ­های متنوعی در بازار موجود هستند. ساندبارها می­توانند شامل یک اسپیکر و یا چند اسپیکر شوند و همچنین ممکن است یک ووفر را نیز در برگیرد.

بلندگوهای رومیزی: اسپیکرهایی هستند که در ابعاد کوچکی طراحی شده ­اند و شما می­توانید آنها را روی میز و یا قفسه­ ی کتابخانه قرار دهید.

اسپیکر هوشمند: این نوع از اسپیکرها قابلیت اتصال به گوشی و یا لپ­تاپ شما توسط بلوتوث یا وای فای را دارند. همچنین می توانید پخش موسیقی را به راحتی از طریق دستگاه های خود مدیریت کنید. استفاده از اسپیکرهای هوشمند بسیار راحت است و می­توانید آنها را با خود حمل کنید.

 

فضای مورد نظر

یکی از نکاتی که باید قبل از انتخاب یک اسپیکر در نظر داشته باشید، فضایی است که تصمیم دارید اسپیکر را در آن قرار دهید. به عنوان مثال در یک فضای کوچک مانند اتاق کار یا اتاق خواب بهتر است از اسپیکر­های کوچکتر استفاده کنید. به این دلیل که اسپیکر بزرگ در اتاق کوچک هم فضای بسیاری را اشغال خواهد کرد و هم انعکاس فرکانس یک اسپیکر بزرگ در فضای کوچک می­تواند آزاردهنده باشد. همچنین برعکس، استفاده از یک اسپیکر کوچک در یک فضای بزرگ مانند یک سالن یا اتاق نشیمن نمی­تواند انتظارات شما را برآورده کند.

تطبیق اجزای مناسب

در نظر داشته باشید که جایی که اسپیکرها قرار می­گیرند، می­تواند تاثیر بسیاری بروی صدایی که می­شنوید داشته باشد. اسپیکرها فرکانس­ های بالا را در جهت مستقیم و فرکانس­ های میانه و پایین را در تمام جهت پخش می­کنند. بنابراین اگر شما اسپیکر را در قسمت کنج دیوار قرار دهید باعث منعکس شدن فرکانس­ های پایین شده که باعث افت کیفیت صدا می­شود.

کانال های خروجی

تعداد کانال­ های خروجی یک اسپیکر به تفکیک صدا کمک می­کند. معمولا  اسپیکرهای خانگی دارای دو یا چند کانال خروجی هستند که کمک می­کنند تا صدا را آنطور که هست بشنوید.

طراحی اسپیکر

طراحی خوب یک اسپیکر نه تنها به زیبایی فضای خود می­افزاید بلکه می­تواند بروی کیفیت صدا موثر باشد. طراحی خوب می­تواند از اکو شدن صدا و ایجاد صدای ناهنجار جلوگیری کند.

سوالات متداول کاربران در مورد خرید اسپیکر

از کدام کمپانی اسپیکر تهیه کنم؟

با توجه به اینکه برند­ها به صورت حرفه­ ای بروی محصولاتشان کار می­کنند و تمام موارد را در نظر می­گیرند، کیفیت صدای یک اسپیکر برند بهتر از یک اسپیکر معمولی می­باشد.

همچنین شما می­توانید با تماس با کارشناسان فروشگاه آنلاین تک رایان از مشاوره رایگان بهره­ مند شوید و پس از انتخاب اسپیکر مناسب می­توانید برای خرید اسپیکر به صفحه مربوطه وارد شوید و از یک تجریه خرید راحت و مطمئن بهره مند شوید.

آیا بلندگوهای بزرگتر بهتر از بلندگوهای کوچک هستند؟

موضوع فقط صدای بلندتر یا بیس نیست: بلندگوهای بزرگ فقط بهتر از بلندگوهای کوچک صدا تولید می­کنند. وقتی صحبت از بلندگوها می­شود، اندازه اهمیت دارد. بلندگوهای بزرگ صدای بلند تر و باس بیشتری تولید کنند.

اسپیکرهای خانگی بهتر هستند یا پرتابل؟

اسپیکرهای خانگی دارای کیفیت صدای بالاتری نسبت به نوع پرتابل هستند، اما نمی­توانید آنها را با خود حمل کنید. بنابراین برای رسیدن به پاسخ درست سوال، باید بسنجید کدام یک برای شما اهمیت بیشتری دارید؟ کیفیت بالای صدا یا قابل حمل بودن.

چند وات برای بلندگو خوب است؟

بهترین وات برای اسپیکر خانگی بین 15 تا 30 وات است. اکثر افراد 20 وات را برای یک اسپیکر خانگی ترجیح می­دهند. یک اسپیکر برای سالن­ های بزرگتر می­تواند بین 50 وات یا 100 وات باشد. چنین قدرت بالایی برای مصارف خانگی ایده آل نخواهد بود.
شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر هنگام خرید با فروشندگان مجرب در فروشگاه تک رایان تماس حاصل فرمایید و همچنین برای مشاهده مدل های متنوع در سایت اینجا کلیک کنید.











 
منبع خبر : دپارتمان فنی تک رایان
  • 10 آبان 1401
  • Amirreza Tajik
  • 921

نظر شما درباره این کالا

دیگران را با نوشتن نقد، بررسی و نظرات خود راهنمایی کنید.
لطفا پیش از ارسال نظر یا نقد و بررسی، خلاصه قوانین زیر را مطالعه کنید:
  • فارسی بنویسید و از کیبورد فارسی استفاده کنید. بهتر است از فضای خالی (Space) بیش‌از‌حدِ معمول، شکلک یا ایموجی استفاده نکنید و از کشیدن حروف یا کلمات با صفحه‌کلید بپرهیزید.
  • نظرات و نقد و بررسی خود را براساس تجربه و استفاده‌ی عملی و با دقت به نکات فنی ارسال کنید؛ بدون تعصب ، مزایا و معایب را بازگو کنید.
  • به کاربران و سایر اشخاص احترام بگذارید. پیام‌هایی که شامل محتوای توهین‌آمیز و کلمات نامناسب باشند، حذف می‌شوند.
  • از ارسال لینک‌های سایت‌های دیگر و ارایه‌ی اطلاعات شخصی خودتان مثل شماره تماس، ایمیل و آی‌دی شبکه‌های اجتماعی پرهیز کنید.

طراحی سایت : رسانه گستر © 2002 - 2026